Inici Societat Montbui recull 62 propostes per als pressupostos participatius

Montbui recull 62 propostes per als pressupostos participatius

COMPARTIR

La fase de recollida de propostes realitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui en el marc del projecte de Pressupostos Participatius per a l’any 2024 va donar com a resultat la recepció de 62 propostes, 25 recollides en format telemàtic i 37 de les quals a través de butlletes lliurades a les bústies habilitades en diferents equipaments municipals i també en comerços de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) que hi van col·laborar.

S’han recollit propostes dels diferents nuclis del municipi: Nucli Urbà, Nucli Antic, La Mallola i nuclis disseminats (Saió i Coll del Guix).

Val a dir que la majoria de propostes aportades fan referència a aspectes de manteniment, a millores en l’àmbit urbà, comunicacions i accessos, i també es sol·liciten nous serveis en equipaments municipals. En molts casos, les propostes fan referència a potenciar serveis que ja està prestant actualment l’Ajuntament.

Actualment s’està treballant en el buidatge de la informació rebuda. Està previst que de forma imminent des dels serveis tècnics municipals es passi a realitzar la fase avaluativa de la viabilitat de les propostes. L’objectiu és que durant les properes setmanes aquells projectes proposats per la ciutadania i que rebin el vist-i-plau tècnic puguin passar a fase d’avaluació per part de la ciutadania, que acabarà decidint-ne la priorització (l’ordre d’execució de determinats projectes).

El procés de Pressupostos Participatius és una iniciativa de l’Ajuntament canalitzada a través de la regidoria de Participació Ciutadana i Persones, i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*