Inici Política Santi Broch presenta un equip que és ‘garantia per avançar’ per la...

Santi Broch presenta un equip que és ‘garantia per avançar’ per la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

El candidat a la reelecció per l’alcaldia de la Pobla de Claramunt, Santi Broch, va presentar, el dimarts 14 de maig al Teatre Jardí, l’equip i el programa per a les eleccions municipals del 26 de maig. Broch, que es presenta amb Avancem per la Pobla-Junts, va fer un balanç dels anys que fa que encapçala l’alcaldia poblatana, des de 2006, i va presentar alguns dels projectes que es volen tirar endavant el proper mandat.

Santi Broch va detallar algunes de les actuacions que s’han realitzat durant els 13 anys de la seva alcaldia que “han continuat la transformació del poble iniciada per l’anterior batlle, el Jaume Armenteras”. En aquest sentit, es va referir a la renovació i el nou impuls de la zona esportiva municipal del Pas Blau amb la construcció del camp de gespa artificial, els vestuaris o la nova zona d’aparcament. També va destacar el treball que s’ha fet en diferents àmbits, com la cultura, l’educació, la gent gran, el jovent o el foment de l’ocupació.

Durant el seu parlament, el candidat a la reelecció va voler fer una especial incidència en el darrer mandat que “no ha estat gens fàcil, tant en l’àmbit local com nacional. Hi ha hagut tres secretaris i alguns problemes, com el cas de l’IBI, que es va poder solucionar, i l’aplicació del 155 que també va repercutir en la gestió de les administracions locals”. Segons va explicar, aquests fets “han endarrerit diversos projectes importants que teníem previstos, alguns dels quals ja s’han iniciat, com les pistes d’skateboard, o ja estan en curs, com les pistes de pàdel o la rehabilitació del pont de la Boixera”.

Broch va comentar que ja s’estan a punt de licitar diverses obres, com els semàfors a la carretera C-244, el canvi d’enllumenat al barri del Xaró, la connexió dels aparcaments de Sant Galderic i de la Mare de Déu de la Llet o l’obertura del vial de darrera del consultori. El candidat a l’alcaldia poblatana va afirmar que “tot i que no haguem pogut acabar les inversions, no vol dir que no haguem treballat per tirar endavant el poble, com alguns diuen”.

Broch va destacar i ressaltar “la bona gestió econòmica que s’ha fet des de l’equip de govern, que s’ha continuat d’anteriors mandats, i que ha permès que el nostre ajuntament tingui unes finances sanejades i que s’hagin pogut cancel·lar tots els préstecs que hi havia vigents i aconseguir un endeutament 0”.

Per tancar la seva intervenció, Santi Broch va desglossar alguns del projectes per als propers quatre anys. En aquest sentit, va citar: la ubicació d’un punt d’atenció als poblatans i a les poblatanes al lloc on ara hi ha la Sala Municipal d’Exposicions, que es traslladarà a l’espai on hi havia hagut la botiga de cal Juanito; el manteniment dels vials; l’habilitació d’un nou local social al barri de les Garrigues i d’un de nou al del Xaró i estudiar l’ús de l’edifici del Corral de la Farga; la construcció d’un parc infantil al barri de la Rata; fer les gestions amb la Generalitat per construir la rotonda d’entrada al polígon dels Plans d’Arau, tan necessària, o incentivar la millora dels habitatges buits.

L’actual alcalde de la Pobla de Claramunt va tancar el seu discurs amb la presentació dels membres de la llista d’Avancem per la Pobla-Junts, en què es combina gent amb experiència en el món municipal amb noves incorporacions i en què hi ha persones de diferents edats i de diferents barris del municipi. “Som gent amb ganes de seguir treballant pel nostre poble, compromesa, oberta i dialogant. Ho hem demostrat i ho continuarem fent si ens doneu, de nou, la vostra confiança i el vostre vot”, va assegurar. La presentació de la candidatura i del programa va comptar amb la intervenció de l’exdiputada Maria Senserrich.

Els propers actes de campanya d’Avancem per la Pobla seran el proper dimecres 22 de maig.

De 17:00 a 19:00 hi haurà un berenar amb inflables a la Plaça de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt.

El mateix dia 22 a les 19:30 es farà un acte de presentació al local social de les Garrigues.

FER UN COMENTARI

*