Inici Destacats Alba Vergés renuncia a ser regidora a Igualada perquè els resultats d’ERC...

Alba Vergés renuncia a ser regidora a Igualada perquè els resultats d’ERC no van ser ‘els desitjats’

COMPARTIR

 

Alba Vergés no prendrà l’acta de regidora de l’Ajuntament d’Igualada després que els resultats d’Esquerra Republicana el 28-M a la capital igualadina no hagin estat «els desitjats», segons ha anunciat la formació. En lloc de la vicepresidenta del Parlament, el projecte dels republicans a la ciutat el liderarà Enric Conill. ERC Igualada considera que «com a tot el país» les eleccions no han anat com s’esperava, per la qual cosa «cal obrir un període de reflexió i anàlisi» per «corregir una tendència negativa» que ha afectat el partit a «moltes ciutats de Catalunya». Vergés no prendrà l’acta de regidora perquè considera que «no ha aconseguit l’objectiu» que es va marcar com a candidata a l’alcaldia, generar un govern alternatiu a l’actual.

«Hem treballat molt per poder augmentar els suports i malauradament no ha estat així», ha indicat la vicepresidenta del Parlament. «Amb tota la humilitat crec que el més coherent per part meva és acceptar-ho i no agafar l’acta de regidora», ha afegit.

Marc Castells, de Junts per Igualada, va tornat a guanyar les eleccions a la capital de l’Anoia el 28-M tot fregant la majoria absoluta amb 10 regidors, un més que fa quatre anys. Vergés, en canvi va empitjorar els resultats d’ERC, de 5 a 3 regidors.

ACN

1 COMENTARI

  1. Molt “lleig” la teva renúncia, Alba, al meu parer. Un autèntic menyspreu als igualadins, en general, i als que t’han votat i al teu partit i companys de candidatura, en particular.

    S’ha d’estar a les verdes i a les madures.

    Si realment tenies, i creies, en els projectes que oferies per millorar la ciutat i la vida dels seus habitants, per la teva experiència i contactes, els tindries de defensar i convèncer als altres companys del consistori, des de el govern o des de l’oposició pro-activa i lleial, amb una visió de la política de DIALEG, CONSENS i PACTE, en benefici de la grans majoria dels ciutadans, particularment del més vulnerables.

    Espero que t’ho repensis abans del dissabte.

FER UN COMENTARI

*