Inici Destacats El PSC reclama al Parlament que el CAP de Montbui recuperi el...

El PSC reclama al Parlament que el CAP de Montbui recuperi el servei de pediatria

COMPARTIR

El grup municipal del PSC de Santa Margarida de Montbui ha presentat una Proposta de Resolució al Parlament de Catalunya per recuperar la Pediatria que s’ha tret del CAP del municipi, fet que obliga les famílies a anar a Vilanova del Camí per visitar els seus fills i filles. La petició ha estat registrada pels regidors Miguel Àngel Leiva, Silvia Latorre i Sheila La Torre, acompanyats del diputat socialista per l’Anoia, Jordi Riba.

El primer secretari de l’Agrupació del PSC de Montbui, Miguel Leiva, recorda que “amb més de 2.000 nens i nenes que necessiten aquest servei no podem quedar-nos de braços plegats i haver de desplaçar-nos a Vilanova per a les visites mèdiques. El desplaçament que els veïns i veïnes de Santa Margarida de Montbui han de fer en aquest moment fins a Vilanova que atén centralitzadament el servei de pediatria de la Conca d’Òdena és de més de 7km, sent la centralització de l’atenció pediàtrica una situació absolutament anòmala i insuficient”.

El PSC de Montbui considera urgent que el CAP del municipi recuperi la Pediatria per evitar que les famílies hagin d’anar fins a un altre municipi per visitar els seus fills i filles. Des del grup socialista recorden que “des de finals d’any estem treballat amb diferents entitats i moviments veïnals perquè les nostres Reclamacions siguin ateses. Amb la presentació de la reclamació al Parlament, amb el nostre diputat Jordi Riba, esperem fer pressió per restablir el servei com més aviat millor. Treballem sempre per Montbui i la seva gent”. La petició serà debatuda i votada al Parlament les properes setmanes i és la manera de fer pressió a la Generalitat perquè actuï.

FER UN COMENTARI

*