Inici Política El PSC fa una crida a votar ‘el millor equip per a...

El PSC fa una crida a votar ‘el millor equip per a Montbui’ posant en valor la seva gestió i nous projectes

COMPARTIR

Dissabte passat es va omplir de gom la Sala d’Actes del Centre Cívic i Cultural La Vinícola en l’acte central de campanya del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Montbui. Els socialistes montbuiencs van organitzar una botifarrada-mitin amb afiliats, simpatitzants i veïns en general del municipi, per continuar donant a conèixer l’acció de govern realitzada i també per presentar el programa electoral amb què concorren a les eleccions municipals del proper diumenge 26 de Maig, liderats pel cap de llista i actual Alcalde Teo Romero. Cal destacar que tots els tiquets per assistir a l’acte, al preu de 6 euros, es van vendre amb antelació.

Els socialistes montbuiencs van aprofitar la botifarrada-mitin per continuar explicant els projectes del programa electoral amb què es presenten a les municipals del proper diumenge. Entre aquests projectes sobresurten els següents: la nova residència de la Gent Gran amb places públiques que es construirà al barri de Vista Alegre; el Parc Fluvial del Riu Anoia; la creació d’un Alberg Municipal a la Finca La Solana; la construcció d’un quart pont amb Igualada per la zona propera a Sesoliveres; demanar a la Generalitat la circumval·lació viària del Nucli Antic i la Fase Oest de la Ronda Sud;  el camí de connexió entre els principals nuclis montbuiencs; la construcció de pistes de pàdel;  les obres de millora al Castell de La Tossa; la connexió entre el Carrer Sant Jaume i La Tossa; la remodelació del talús del Barri del Pi; la nova Plaça del Pi; la millora de la Plaça Europa; la il·luminació interactiva de la pèrgola de MontMercat; la remodelació de l’entorn de Can Passanals; fer de la muntanya del Pi el primer parc interurbà de la Conca, o la creació de llocs de treball a través de la implantació d’empreses al Polígon “Plans de La Tossa” (com la ja confirmada Alancar Express-Palibex). Aquests són alguns dels 50 punts que conformen el programa de govern d’un PSC Montbui que vol continuar obtenint la confiança del major nombre de montbuiencs i montbuienques.

L’Alcalde Teo Romero es va adreçar als assistents i va recordar que “en aquestes eleccions està en joc la continuïtat del projecte transformador de Montbui, a partir de polítiques progressistes i transformadores que hem dut a terme els socialistes. Tenim el millor equip humà, experiència i lideratge per continuar aconseguint nous espais, equipaments i serveis de qualitat per a la ciutadania, a partir de la bona gestió dels recursos”. Romero va destacar que “els montbuiencs i montbuienques han de triar entre un equip humà amb experiència de govern, amb sensibilitat social, i que fomenta la convivència, davant d’altres ofertes polítiques que s’han conformat únicament amb voluntat “anti”, d’anar a guanyar les eleccions a qualsevol preu i amb posicions totalment divergents internament respecte a temes com la independència, el POUM, els pressupostos, etc.”. El candidat socialista a l’Alcaldia de Montbui va remarcar que “tenim l’Ajuntament sense deute amb els bancs i portem onze anys sense apujar els impostos a la ciutadania, i tot gràcies a una gestió molt acurada dels recursos. Hem fet possible la transformació i la millora del municipi cuidant la salut econòmica de l’Ajuntament”. Teo Romero va cloure la seva intervenció recordant “la importància d’aquests comicis, perquè amb governs sòlids i estables els socialistes hem fet possible que tinguem un municipi millor que aquell que vam rebre. Els veïns i veïnes de Montbui no volen experiments, i no ens podem permetre un pas enrere”.
Cal destacar la presència i participació en aquest acte públic de Salvador Illa, Secretari d’Organització del PSC, qui va destacar que “perquè un Alcalde com Teo Romero tingui el suport continuat dels veïns i veïnes del seu municipi és perquè és Alcalde les 24 hores del dia dels 365 dies de l’any; també perquè coneix bé el seu municipi i perquè cada quatre anys té un projecte nou, amb propostes consensuades i transformadores que engresquen a la ciutadania”.

Festa final de campanya dels socialistes montbuiencs, aquest divendres al Passeig Catalunya

Aquest proper divendres a partir de les sis de la tarda tindrà lloc tindrà lloc la Festa Final de Campanya del PSC Montbui a l’amfiteatre del Passeig Catalunya. Hi haurà xocolatada per a tothom i festa infantil, amb animació i tallers per a la mainada, inflables, etc.

FER UN COMENTARI

*