Inici Societat El programa de parelles lingüístiques busca voluntaris

El programa de parelles lingüístiques busca voluntaris

COMPARTIR

Obertes les inscripcions al Voluntariat per la llengua, el programa de parelles lingüístiques que et donarà l’oportunitat de millorar el català que estàs aprenent o d’ajudar algú a fer-ho.

L’activitat es fa a partir de la col·laboració de voluntaris catalanoparlants que dediquen una hora a la setmana a quedar amb un aprenent i ajudar-lo a parlar millor la llengua. Es pot fer en modalitat presencial i, des de fa més d’un any, també de manera virtual, a través de videoconferència des de qualsevol lloc del món.

Per formar les parelles lingüístiques, necessitem persones voluntàries que puguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l’està aprenent o persones aprenentes que vulguin millorar el català parlat d’una manera relaxada i distesa.

L’acte de presentació de parelles lingüístiques està previst per divendres 19 d’octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Central d’Igualada.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment al Servei Local de Català d’Igualada (c. Lleida, 78).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*