Inici Societat Nova edició del voluntariat per la llengua a Igualada

Nova edició del voluntariat per la llengua a Igualada

COMPARTIR

El passat mes d’octubre es va donar el tret de sortida a una nova edició del Voluntariat per la llengua a Igualada. La Biblioteca Central va ser el lloc de trobada de les noves parelles lingüístiques. En total, trenta parelles lingüístiques es trobaran una hora a la setmana per practicar català.

Durant la presentació, la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua va explicar el funcionament del programa amb l’ajuda d’un joc interactiu de preguntes (Kahoot) i que la majoria de participants va poder seguir amb el seu mòbil, juntament amb la seva parella lingüística. També es van donar les orientacions necessàries perquè les trobades siguin tot un èxit.

La majoria dels aprenents són alumnes dels cursos de català per adults del Consorci per a la Normalització Lingüística. Pel que fa als voluntaris, són persones que parlen català habitualment i que decideixen dedicar una estona a la setmana per ajudar a algú a parlar-lo, guanyar fluïdesa i també fer conèixer la cultura i la societat catalanes mitjançant aquestes trobades.

L’activitat del Voluntariat per la llengua es pot fer durant tot l’any. Totes aquelles persones interessades a inscriure-s’hi ho poden fer a través del portal www.vxl.cat o al Servei Local de Català d’Igualada (carrer Lleida, 78).

FER UN COMENTARI

*