Inici Destacats Presència anoienca a les finals nacionals dels Jocs Escolars

Presència anoienca a les finals nacionals dels Jocs Escolars

COMPARTIR

Daniela Vera i Aina Manzaneda, a la Final de Gimnàstica Rítmica

El cap de setmana 17 i 18 de juny, s’ha disputat a Amposta, la Final Nacional de Gimnàstica Rítmica, organitzada per la Unió dels Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu del Montsià.

Representant a la comarca de l’Anoia, hi ha participat la Daniela Vera del Club Gimnàstic Ballerina, assolint la 3a posició en categoria Benjamí Femení nivell B en la modalitat de mans lliures. D’altra banda, també hi ha participat l’Aina Manzaneda de l’Igualada Club Gimnàstic Aula, que ha aconseguit la 17a posició en categoria Aleví Femení nivell A en la modalitat de pilota.

Excel·lent participació de l’Escola Mowgli i Institució Igualada a la Trobada Nacional de Futbol 7 masculí

El Vendrell ha acollit la Trobada Nacional de Futbol 7 Masculí, organitzada per la Unió dels Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu del Baix Penedès.

Representant a la comarca de l’Anoia, hi ha assistit la Institució Igualada en categoria benjamí, enfrontant-se amb el CE Riudebitlles, l’EF Sant Pere i Sant Pau, i el Naise Football Club. D’altra banda, i en categoria aleví, hi ha assistit l’Escola Mowgli d’Igualada, que ha disputat els seus partits corresponents davant la Base d’Olèrdola, el CF Pobla Mafumet i l’Endeka VCF Escola.

Tots dos equips s’han classificat, tot i ser en format trobada, per disputar la final aconseguint la victòria final. Una gran experiència per a tots ells que serveix per tancar una excel·lent temporada.

Trobada de Tennis Taula

Finalment, Ulldecona ha estat l’escenari de la Trobada Nacional de Tennis Taula, organitzada per la Unió dels Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu del Montsià.

Representant a la comarca de l’Anoia, hi han participat l’Ignasi Bueno de l’Institut de Masquefa en categoria Cadet Masculí, l’Indiana Vich de l’Institut Pere Vives en categoria Infantil Masculí, i la Júlia Siles de l’Institut de Masquefa en categoria Infantil Femení.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*