Inici Destacats Obertes les inscripcions per a la 71a edició dels Jocs Esportius Escolars...

Obertes les inscripcions per a la 71a edició dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia

COMPARTIR

El Consell Esportiu de l’Anoia obre, un any més, les inscripcions als 71 Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. La inscripció a les competicions d’associació s’ha de realitzar via online al web www.ceanoia.cat fins al 5 d’octubre. Tanmateix, la inscripció a les competicions individuals es poden realitzar durant tot el curs 2022/2023.

Els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia (JEEA) tenen com a objectiu principal impulsar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu de l’esport. L’àmbit d’aplicació d’aquest model són els esports d’associació (bàsquet, futbol sala, futbol 7, handbol, hoquei, volei) i els esports individuals com l’atletisme, el bàdminton, cros, escacs, curses d’orientació, gimnàstica, natació, patinatge, entre d’altres.

En la darrera temporada es van realitzar nombroses competicions per a totes les edats, comptant amb quasi 1000 llicències, des de l’etapa infantil fins al Batxillerat, comptant també amb la participació d’esportistes adults, tant en les competicions individuals com en els campionats populars d’esports d’associació. Enguany se celebra la 2a edició dels Jocs Esportius Populars de l’Anoia. Enguany, la competició per equips dels esports d’associació iniciarà el 22 d’octubre.

La presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, valora molt positivament la temporada passada “després d’un any sense poder realitzar activitat física amb normalitat degut a les restriccions, hem pogut tornar a recuperar l’esperit originari del CEA i hem retornat la il·lusió per la competició de lleure a milers d’infants i joves de la comarca”. Així mateix “aquesta temporada seguirem treballant per afavorir la pràctica esportiva amb especial atenció a projectes únics que tenim al nostre territori com és la competició poliesportiva”, modalitat que inclou la pràctica de diferents esports.

FER UN COMENTARI

*