Inici Destacats Polígons dels Plans i UPIC presenten una plataforma per facilitar el networking...

Polígons dels Plans i UPIC presenten una plataforma per facilitar el networking entre empreses

COMPARTIR

L’Associació Polígons dels Plans i representants de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, la UPIC, van presentar la setmana passada al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí la plataforma en línia PAE 3040. Una eina potent que permet a les empreses promocionar-se i compartir un espai de networking.

La plataforma PAE 3040 és un servei que s’ofereix gratuïtament a les empreses associades a Polígons dels Plans, per facilitar la comunicació i les relacions entre empreses d’altres polígons, clústers, gremis, etc.

Aquesta plataforma, explica Ramon Felip, és una eina molt potent perquè esdevé un gran aparador i permet col·laborar i compartir amb d’altres empreses projectes, idees, negocis i també actius, per exemple, el lloguer d’espais i materials.

Xavier Sunyer, president de la UPIC està convençut que a traves de la PAE 3040 poden sorgir oportunitats de negocis i avançar cap a una economia col·laborativa per evitar que les empreses acabin tancant.

Amb la mateixa voluntat, l’associació Polígons dels Plans, va iniciar fa unes setmanes un projecte de la mà de diferents assessors sèniors que, de manera desinteressada ofereixen assessorament a les empreses amb l’objectiu de trobar solucions, obrir nous camins i buscar nous horitzons. Un servei que a partir d’ara ampliaran amb la voluntat de trobar nous socis i finançament. Serà una mesura que l’entitat anunciarà en els propers dies.

Durant l’acte d’aquest dimarts també es va plantejar la necessitat de cercar projectes comuns que encaixin en els Fons Europeus, amb la finalitat d’aprofitar aquesta important font d’ingressos d’Europa.

L’acte es va tancar amb un torn de preguntes dels assistents que van poder resoldre dubtes pràctics sobre la plataforma i les possibilitats que ofereix l’aplicatiu.

“Compartir per competir, reactivem-nos”

L’associació Polígons dels Plans que agrupa els empresaris i industrials dels polígons de Vilanova, Montbui, Òdena, La Pobla i Castellolí, s’ha adherit a la UPIC i forma part de la seva junta directiva.

Des de fa unes setmanes hem pogut llegir el nou lema de l’entitat als tòtems informatius que han instal·lat a les entrades de tots els polígons: “Compartir per competir, reactivem-nos”. Seguint aquesta premissa busquen crear sinèrgies i estratègies col·laboratives que els permeti avançar en la dinamització econòmica del territori.

L’acte va comptar amb la presència de Ramon Felip, president de Polígons del Plans; Xavier Sunyer i Sílvia Solanellas, president i directora general de la UPIC, respectivament.

Des de l’associació han agraït a totes les persones que van fer possible la realització d’aquest acte i també a totes les que hi van participar.

FER UN COMENTARI

*