Inici Societat Piscines gratuïtes arreu de l’Anoia per fer front a l’onada de calor

Piscines gratuïtes arreu de l’Anoia per fer front a l’onada de calor

COMPARTIR

L’onada de calor prevista fins dissabte, amb temperatures que poden arribar als 40 graus a la Conca d’Òdena, ha fet que molts ajuntaments hagin decidit obrir de forma gratuïta les piscines municipals.

El de Masquefa ja va anunciar aquest dimecres a la tarda que donaria accés gratuït a la piscina de L’Alzinar. Aquest dijous altres ajuntaments s’han afegit a la mesura per tal de fer més fàcil als seus veïns suportar les altes temperatures.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha previst com a mesura extraordinària obrir la piscina de manera gratuïta a les persones majors de 65 anys, les dones embarassades i els infants fins als 12 anys que ho acreditin i sempre qui hi vagin acompanyats d’un adult. Han de ser persones empadronades al municipi. Des d’aquest dijous i fins diumenge es facilitarà el seu accés a la piscina de Can Titó, això sí, respectant l’aforament i les persones que tenen abonament.

Els ajuntaments de Piera, Santa Margarida de Montbui, Calaf, Òdena, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia, entre d’altres, obren portes de les seves piscines municipals de forma gratuïta, en alguns casos només per a col·lectius vulnerables com gent gran, infants o embarassades.

COMPARTIR