Inici Societat Igualada reformarà la piscina municipal de Les Comes amb els fons Next...

Igualada reformarà la piscina municipal de Les Comes amb els fons Next Generation

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada té previst impulsar un projecte de millora de la piscina municipal de Les Comes després d’aconseguir un ajut dels fons europeus Next Generation de més d’1,1 milions d’euros. Les obres permetran fer una millora integral de la zona de recepció i dels vestuaris, fer totalment accessible l’equipament amb rampes, serveis adaptats i un ascensor per accedir a les grades, alhora que es substituiran els tancaments per millorar l’eficiència energètica de l’edifici. També s’instal·laran economitzadors d’aigua i temporitzadors. L’alcalde Marc Castells, acompanyat de la regidora d’Esports, Patrícia Illa i membres del Club Natació Igualada i de la natació sincronitzada de l’Anoia Club Gimnàstic, han presentat aquest dimecres el projecte.

Les obres han de permetre «un canvi i un salt endavant» per a un equipament molt utilitzat per diversos clubs de la ciutat, segons paraules de l’alcalde, que ha recordat que el projecte es va aturar per la covid. Malgrat tot, el fet de de tenir-lo apunt ha permès obtenir una puntuació molt alta dins de la convocatòria d’aquesta subvenció i finalment aconseguir l’ajut de fons europeus.

Aquesta subvenció se suma als 4,5 milions d’euros que la ciutat ja havia aconseguit de fons europeus per tirar endavant la Via Blava del riu Anoia impulsada des de la Diputació de Barcelona que ja està en marxa, juntament amb els 6,8 milions d’euros aconseguits per la rehabilitació de barris d’Igualada i 875.000 euros atorgats per fer millores en els edificis dels centres escolars de la ciutat.

1 COMENTARI

  1. Jo donava per suposat que aquets diners anirien destinats a la antiga piscina coberta del Molí Nou, doncs al programa electoral de Junts per Igualada es comprometien a recuperar-la i no els queden mes de sis mesos de mandat. Així doncs doni’ns presa a fer-ho.

FER UN COMENTARI

*