Inici Destacats El Pessebre Vivent dels Prats de Rei prepara la seva 50a edició

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei prepara la seva 50a edició

COMPARTIR

Tot és a punt perquè les portes de les muralles s’obrin i donin entrada als visitants d’arreu de Catalunya, en la que serà la cinquantena edició del popular Pessebre Vivent dels Prats de Rei. Enguany es reprèn la seva celebració després del parèntesi imposat el passat Nadal per la pandèmia.

El Pessebre dels Prats de Rei és especial per dos motius: primerament, perquè els diversos quadres són parlats, és a dir, els personatges interpreten de viva veu diàlegs i escenes; en segon lloc, perquè disposa d’una fantàstica música creada expressament per a l’espectacle, composta per Mn. Valentí Miserachs i Grau. A més, tota la història transcorre dins del nucli antic, que es transforma completament gràcies a l’escenografia i il·luminació. També s’hi poden veure oficis antics i animals, que criden l’atenció sobretot dels més menuts.

L’aforament és limitat per la situació sanitària. Així, es recomana comprar les entrades anticipadament a través de www.acrsigarra.cat/pessebreprats, encara que també hi haurà venda a taquilla. Cal recordar que la funció comença puntualment a les 18.30 h. Els dies de representació seran el 26 de desembre, i l’1, 2, 6 i 9 de gener de 2022.

FER UN COMENTARI

*