Inici Destacats Diumenge, primera representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei

Diumenge, primera representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei

COMPARTIR

El nucli urbà dels Prats de Rei ja és a punt d’acabar la seva metamorfosi nadalenca. Com cada desembre, des de ja fa 52 anys, es transforma de dalt a baix per acollir la màgia del Nadal. Concretament, serveix d’escenari immillorable per acollir les representacions del Pessebre Vivent, un espectacle on els actors parlen de viva veu i que compta amb una música pròpia, obra de Mn. Valentí Miserachs. Aquestes són dues de les característiques que el fan únic.

El mercat de l’antiga Palestina i la seva gent, l’anunciació de l’àngel Gabriel, el naixement de Jesús a la cova, l’adoració dels pastors o la cort del rei Herodes són algunes de les escenes que s’hi poden veure. També es pot conèixer de prop uns quants oficis antics i presenciar un quadre d’un costum tan català com és fer cagar el Tió. Tot plegat, arrodonit al final amb la degustació d’una bona torrada i un tall de fuet a la vora del foc.

Les representacions del Pessebre Vivent dels Prats de Rei seran els dies 17 i 26 de desembre, i 1, 6 i 7 de gener. Comencen puntualment a les 18.30 h i tenen aforament limitat, ja que no es tracta d’un recorregut lliure. Per això es recomana adquirir prèviament les entrades al web www.acrsigarra.cat/pessebreprats i assegurar-se els tiquets per al passi escollit.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*