Inici Societat Passejada nocturna a Argençola amb concert de Damià Olivella

Passejada nocturna a Argençola amb concert de Damià Olivella

COMPARTIR

Ja fa nou anys que l’Ajuntament d’Argençola i els Amics dels Cavalls de l’Anoia, organitzen la passejada nocturna que els porta fins a la Vall de Rocamora, acompanyats per la lluna plena. Enguany es farà el dissabte 13 de juliol.

La sortida serà des de Porquerisses, a dos quarts de 10 del vespre. Aquest indret, des de l’edat mitjana, ha estat punt de pas de l’antic Camí Ral d’Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Hores d’ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià. La passejada, adequada per a totes les edats, té uns 7,5 quilòmetres i arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora.

El recorregut de la passejada no és circular, els organitzadors recomanen als que vulguin participar-hi que es posin en contacte amb a través dels telèfons 663622008 (Jaume Duran) o 93 8092000 (Ajuntament), per organitzar el desplaçament a la tornada.

Un cop a Rocamora, a les 11 de la nit, es podrà escoltar el concert de Damià Olivella. El cantautor de Manresa ens presentarà, ‘Ànima Blues’, un homenatge al blues i soul que l’ha influenciat, amb 11 versions de gent com Sam Cooke, Stevie Wonder, Robert Johnson… i 4 temes propis en els que es nota la influència de la música negre. La guitarra i la gran veu d’en Damià, ompliran la nit d’estiu de bona música.

Es pot participar a les dues activitats o acostar-se a Rocamora només pel concert, l’entrada és gratuïta. Hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Recomanen portar una manta o peça d’abric.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*