Inici Societat ‘Nosaltres i la pandèmia’, proposta del concurs de fotografia de Dones amb...

‘Nosaltres i la pandèmia’, proposta del concurs de fotografia de Dones amb Empenta

COMPARTIR

Dones amb Empenta convoca una nova edició del concurs de fotografia que organitza amb motiu del 8M. És el 18è concurs Com ens veiem les dones?, que enguany dedica a la pandèmia, tema que convida abordar des del punt de vista de les dones, a través de reflexions amb perspectiva de gènere i una càmera.

La irrupció de la Covid-19 de fet, va fer anul·lar l’edició de l’any passat, que havia de ser la 18a per afectar de ple a la convocatòria. Aquest any, la participació és íntegrament per Instagram. Entraran a concurs les fotografies amb l’etiqueta #ConcursDAE2021 i la menció a @donesambempenta, que es poden publicar directament al perfil personal d’Instagram, o enviar-les per mail a comunicacio@dae.cat, per a què l’entitat pugui publicar-les des del seu perfil.

S’acceptaran 3 obres com a màxim per participant, fins diumenge 21 de març a les 12:00h pm. S’estableixen 3 categories, Primer Premi amb 100 €, Segon Premi, de 75 €, i el Premi del Públic de 50 €.

El jurat estarà format per una representant de l’entitat, una representant de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui que hi dóna suport, i dos o tres persones més vinculades al moviment feminista. El premi del Públic serà per a la fotografia més votada a Instagram fins el divendres 26 de març a les 12:00h am.

L’acte d’entrega de premis es farà online, el divendres 26 de març, a les 19.30h, amb participació lliure per la plataforma Zoom. L’enllaç: https://ja.cat/ConcursDAE2021

Les obres participants es podran veure per Instagram i pel Facebook de l’entitat, a mesura que avanci el concurs. A partir del 27 de març, les fotos també es podran veure en exposició presencial al centre Mont-Àgora fins el 18 d’abril, i online a la web https://www.dae.cat/concurs-fotografia.html, en l’apartat de l’edició corresponent.

 

FER UN COMENTARI

*