Inici Cultura Òdena lliura els premis de la 1a edició del concurs fotogràfic en...

Òdena lliura els premis de la 1a edició del concurs fotogràfic en homenatge a Santi Carbonell

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada va lliurar, el dissabte 6 de maig els premis de la 1a edició del Concurs fotogràfic d’Òdena Memorial Santi Carbonell.

Carbonell, va ser fotògraf de l’Ajuntament d’Òdena, la seva obra va rebre  reconeixements a diversos certàmens i es va poder veure a moltes exposicions i amb la seva feina va fer escola al municipi i a la Conca, per aquest motiu l’Ajuntament ha volgut retre-li homenatge amb la creació d’aquest concurs obert a tothom i la inscripció  gratuïta.

La primera edició ha comptat amb la participació de 87 autors i 386 fotografies. El jurat l’han format 3 persones: dues designades per  l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada de criteri fotogràfic acreditat i una designada per l’Ajuntament d’Òdena.

El concurs es va guiar d’acord amb les normatives de la Federació Catalana de Fotografia.

Així els guanyadors van ser; el primer premi valorat amb 250€ per Andreu Noguero Cazorla, el segon de 200€ per Antonio Aragon Renuncio, el tercer de 150€ per Antonella Tomassi, el quart de 100€ per Núria Riera Martínez i el cnque de 50€ per Angel Atanasio Rincón. El premi especial “Galeria Odenenca” va ser per Maria José Méndez Torras que ha guanyat 200€ .

L’Ajuntament d’Òdena i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada fan una valoració molt positiva de la participació i de les obres presentades però ja apunten que cal potenciar el talent local i de la comarca i s’han emplaçat a treballar conjuntament les bases per poder donar més cabuda a la fotografia de proximitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*