Inici Societat Nova campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

Nova campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

COMPARTIR

Creu Roja a l’Anoia posa en marxa la 29a edició de la Campanya de Recollida de Joguines, amb la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis, cobrint així les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de regals pels seus fills. Els criteris d’accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja, un any més, es fa una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Cal que siguin joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Enguany, l’acte central de la campanya culminarà el proper 22 de desembre, de les 10 a les 20h, amb la marató que se celebrarà novament al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. D’aquesta manera es facilitarà el lliurament de joguines als centres educatius de la ciutat durant el matí i, durant tota la jornada, es rebran també les donacions de tota la ciutadania que hi vulgui col·laborar. Enguany, aprofitant que l’Ajuntament d’Igualada fa la recepció a les entitats el dissabte 23 de desembre, de 12 a 14h, també es rebran joguines.

Durant aquest dies diferents municipis ja han dut a terme actes per recollir joguines com Carme o Òdena, i també s’han ubicat diferents punts de recollida arreu de la comarca:

Ajuntament de Castellolí (fins el proper 29 de desembre es poden portar joguines a l’Ajuntament).
La Pobla de Claramunt (el dia 22 de desembre de  de 9 a 12 h a l’escola Maria Borès i de 3 a 8 al Cau Jove)
Vilanova del Camí (23 de desembre de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i 27 de desembre de 16 a 20, al Saló de la Infància que es durà a terme a Can Papasseit)
Santa Margarida de Montbui (dissabte 23 de Desembre de 9-15h al Bulevard de Montbui)

A més, hi ha empreses com Interior Vista i Mutua Universal que fan recollides entre els seus treballadors per a aquesta campanya.

Tots aquells que no puguin assistir el dia de la marató, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja, situades al c/ Les Comes 34, de 9 a 14 i de 16 a 19h. Amb la donació es regalarà una entrada per a la pista de gel de Cal Font, gentilesa de l’Ajuntament d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*