Inici Destacats Creu Roja impulsa la recollida de llibres #LlegimPelsNostresDrets

Creu Roja impulsa la recollida de llibres #LlegimPelsNostresDrets

COMPARTIR

Amb la proximitat de Sant Jordi, des de Creu Roja Joventut, han engegat la campanya #Llegim Pels Nostres Drets, destinada a infants (6-12 anys) amb qui treballen al llarg de l’any i a les seves famílies amb l’objectiu de sensibilitzar sobre els beneficis de la lectura i promoure l’accés a la cultura a totes aquelles persones que per circumstàncies de la vida no hi solen accedir.

Està comprovat que la lectura en infants estimula la concentració, millora la memòria, augmenta l’adquisició de vocabulari, l’enriquiment lingüístic i cultural i contribueix a una millor agilitat mental. A més, la lectura com a construcció metafòrica de la realitat ajuda als infants a desenvolupar la seva imaginació i fer-se una representació o aprendre sobre el món que els envolta. Per aquest motiu consideren important promoure l’hàbit lector entre els infants i també amb les seves famílies, ja que són els principals agents educatius i a qui imiten els més petits. De la mateixa manera vincular les famílies a l’entorn pròxim a través d’activitats culturals esdevé clau per crear xarxa i teixit comunitari.

Durant aaquesta setmana abans de Sant Jordi i fins el dia 28 d’abril, està oberta una recollida de llibres nous a través de les següents llibreries adherides:

Igualada: Aqualata, Rabell, Papers, Llegim, Vip’s, Punt i coma, Avet, Papereria Díaz-Sala, La maquineta, La llibreria del Passeig

Vilanova del Camí: +K Llibres

Sta. M. Montbui: Soteras

Podeu aprofitar al fer les vostres compres i deixar el llibre que voleu donar a la mateixa llibreria, on els recolliran una vegada acabada la campanya.

També es poden donar llibres utilitzats en molt bon estat. En aquest cas cal portar-los a les Oficines de Creu Roja, al c/Les Comes, 34 d’Igualada, de dilluns a divendres de 9 a 14h. i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*