Inici Societat Nou president i nous confrares a La Confraria de la Vinyala

Nou president i nous confrares a La Confraria de la Vinyala

COMPARTIR

La Confraria la Vinyala va celebrar, el passat 22 de novembre, una nova edició de “Els dijous de vinyales”, un sopar que es realitza cada mes en un restaurant diferent de la comarca i en el qual es cuina una recepta de vinyales.

En aquesta ocasió, el sopar va tenir lloc al restaurant Mas dels Vivencs a la Pobla de Claramunt i a més del tradicional sopar de vinyales va incloure prèviament al sopar, l’acte d’investidura dels nous confrares i en finalitzar-lo va tenir lloc l’acte de nomenament del nou president, Marià Miquel que pren el relleu a Josep Manel Vivancos.

En els seus parlaments, Vivancos va repassar la seva trajectòria al capdavant de la confraria assenyalant que un dels objectius proposats “era divulgar les cargolades a la nostra comarca i veient el resultat d’aquests actes podem dir objectiu aconseguit”. A més va desitjar sort i encerts al nou president. Marià Miquel per la seva banda va manifestar la voluntat de seguir treballant i promovent la vinyala amb l’objectiu de reivindicar i donar a conèixer aquesta especialitat culinària tan nostrada a la comarca, el cargol de vinya.

Es van investir 32 nous confrares que acompanyats dels seus padrins, van rebre el medalló, el carnet i el diploma que els acredita com a nous membres, van fer jurament de fidelitat a la confraria i per part del president se’ls va posar la banda i nomenar confrares. Amb les noves incorporacions, actualment la confraria compta amb 220 confrares.

Els nous confrares són: M. Teresa Roig Rius, Toni Castillo Ripoll, Roger Castillo Forn, Montse Canela Garriga, Francesc Isern Fresquet, Salvador Vives Alari, Mercè Rabell Otero, Joan Poch Solé, Núria Mora Diaz, Sandra Fernández Cuadra, Joan Casas Jorba, Carlota Bertran Romeu, Quim Casas Bertran, Carlos Casas Verdés, Carles Celaya, Maria Saldaña, Josep M Lluvià Mir, Jordi Sabaté, Joan Mas Capella, Toni Boixadera Castellà, Josep Garriga Molins, Arcadi Gómez Galobart, Carmen Gancharro Garcia, Josep Sempere Torregrosa, Rosa Rios Gutierrez, Emilia Hidalgo Ruiz, Josep Mª Farriol Camins, Elisenda Farriol Gili, Núria Felip Riba, David Farriol Gili, Jordi Mora Diaz i Marc Bernaldez Domingo.

La vetllada va reunir unes 200 persones que van poder gaudir d’unes vinyales amb cigronet de l’Anoia, bacallà i orella cruixent realitzades pels cuiners del mateix restaurant Mas dels Vivencs. El resultat segons els mateixos assistents: Excel·lent.

FER UN COMENTARI

*