Inici Societat ‘Montbui per una sanitat digna’ es mobilitza per aconseguir els serveis que...

‘Montbui per una sanitat digna’ es mobilitza per aconseguir els serveis que tenia el CAP abans de la pandèmia

COMPARTIR

La Plataforma «Montbui per una Sanitat digna» ha convocat una assemblea per explicar la situació dels serveis sanitaris al municipi. Des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, el CAP de Montbui tanca els caps de setmana i festius i el servei de pediatria de tota la Conca d’Òdena està centralitzat a Vilanova del Camí.

A Montbui es van recollir més de 2.000 signatures per restablir el servei de pediatria al poble, les quals es van portar al Parlament de Catalunya, on la plataforma es va reunir amb una representació dels grups parlamentaris.

Els caps de setmana i festius el CAP de Montbui continua tancat i, lluny de recuperar el servei de pediatria, tot indica que el servei per tota la Conca d’Òdena es prestarà al CAP Igualada Urbà.

Davant aquesta situació convoquen a la ciutadania a una assemblea informativa aquest dijous dia 10 de novembre a les 6 de la tarda als locals de la Parròquia, carrer La Tossa, nº 12 (Nucli Urbà). L’objectiu de l’assemblea «serà decidir les accions a dur a terme per aconseguir que tornin a Montbui les prestacions sanitàries que teníem abans de la pandèmia», segons expliquen des de la plataforma.

FER UN COMENTARI

*