Inici Cultura Montbui obrirà el mes de juny amb la ‘Setmana de les Arts’

Montbui obrirà el mes de juny amb la ‘Setmana de les Arts’

COMPARTIR

Durant la propera setmana els alumnes dels centres educatius de Montbui seran protagonistes de la “3a Setmana de les Arts”, que es durà a terme a la Sala Auditori de Mont-Àgora i que implicarà l’organització de nombroses activitats.

Dilluns començaran les propostes amb un concert d’orquestra, a càrrec dels alumnes de segon de les escoles del municipi. El concert començarà a dos quarts de 12 del matí.

El dimarts 4 entre les onze del matí i la una de la tarda s’organitzarà una mostra d’”Art a l’institut”, a càrrec d’alumnes de sisè de les escoles de Montbui i també de segon d’ESO de l’Institut Montbui.

El dimecres 5 de juny s’organitzarà una Matinal de Teatre, la qual anirà a càrrec dels alumnes de cinquè curs de les escoles Antoni Gaudí, García Lorca i escola Montbou. També el mateix dimecres, però a partir de dos quarts de quatre de la tarda s’organitzarà un espectacle per als alumnes de P3, P4 i P5 de les escoles montbuienques i també per als de les Llars d’Infants. Es podrà veure l’espectacle “Xefs”.

El dijous 6 de juny, en tres sessions, es durà a terme l’activitat “L’Institut fa teatre”, amb diferents representacions per a alumnes i les famílies.

I el divendres 7 de juny s’organitzarà la tradicional cantata “El follet valent”, la qual anirà a càrrec dels alumnes de quart de Primària de les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí i dels de sisè de l’Escola Montbou.

La Setmana de les Arts compta amb l’organització de les escoles de Montbui Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, també l’Institut Montbui, les Llars d’Infants Municipals, i compta alhora amb la col·laboració de les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament montbuienc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*