Inici Societat Montbui lliura 72 ajuts a estudiants universitaris i de cicles formatius

Montbui lliura 72 ajuts a estudiants universitaris i de cicles formatius

COMPARTIR

El passat 16 de juny va tenir lloc al vestíbul de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora l’acte de lliurament dels ajuts econòmics als estudiants universitaris i de cicles formatius, corresponents a la novena convocatòria. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde montbuienc Teo Romero i la del regidor d’Educació i Esports Josep Palacios. El batlle va recordar que “aquestes beques són un estímul per als estudiants del nostre municipi, tant pels de l’àmbit universitari com pels de cicles formatius. L’objectiu era poder donar aquest ajut tant a les famílies com als estudiants. Estem en una de les comarques amb una de les taxes més baixes d’universitaris del país. Això és un tema que potser es deu a la llunyania que tenim respecte algunes universitats, i possiblement també per criteris socioeconòmics. Per tot plegat pensem que és bàsic aquest incentiu”. Romero va assenyalar que enguany “s’ha reduït el nombre d’estudiants que rebran els ajuts i, per tot plegat, la quantitat de les beques individualment ha augmentat. N’hi ha que arriben als 800 euros”.

En aquesta novena convocatòria s’han lliurat 72 ajuts, 66 a estudiants universitaris i sis a estudiants de cicles formatius, que s’han vist afavorits per aquesta convocatòria, la qual comptava amb una partida pressupostària de 30.000 euros. Sumant totes les convocatòries s’hauran lliurat 270.000 euros a un total de 753 estudiants.

L’alcalde va refermar el compromís de l’Ajuntament amb els joves que volen millorar la seva formació i va finalitzar recordant que “una millor formació serà millor per a tots”

Com és costum, els alumnes becats van anar recollint els corresponents xecs nominals, encara que alguns d’ells no hi van poder assistir personalment i hauran de recollir l’ajut a les oficines municipals de l’Ajuntament .

FER UN COMENTARI

*