Inici Destacats Montbui completarà la via verda per connectar el nucli urbà i el...

Montbui completarà la via verda per connectar el nucli urbà i el nucli antic

COMPARTIR

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui va aprovar en el ple ordinari de setembre, de forma inicial, el projecte executiu de la urbanització de la Fase 2 del vial de vianants i bicicletes que enllaçarà properament el Nucli Urbà i el Casc Antic del municipi. Aquesta nova via verda enllaçarà des de la zona del Polígon Plans de La Tossa (deixalleria) fins al Casc Antic (Plaça de la Sort).

L’actuació té un cost aproximat de 990.000 euros, una longitud de 950 metres, i permetrà la construcció d’una via per a ús exclusiu de vianants i bicicletes, de tres metres d’amplada, que implicarà els mínims moviments de terres necessaris per fer possible la seva construcció, i que afavorirà la interconnexió entre els dos principals nuclis del municipi. Es tractarà d’una via verda que discorrerà de forma paral·lela al traçat de la carretera C-37, sempre buscant la màxima seguretat per als seus usuaris.

El projecte aprovat inicialment contempla una sèrie d’expropiacions, per un valor total de 36.000 euros.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Para Montbui es algo que hace años se debió de ejecutar, ahora que llega el día de los difuntos es cuando te das cuenta que muchas personas pueden ir al cementerio caminando sin riesgo de ir por la carretera con el peligro que eso conlleva y para todos los que quieran simplemente pasear es una buena opción, siempre que el tiempo lo permita.

FER UN COMENTARI

*