Inici Destacats Montbui celebra dissabte el Mercat de Nadal i l’arribada del Patge

Montbui celebra dissabte el Mercat de Nadal i l’arribada del Patge

COMPARTIR

El dissabte 22 de desembre el Boulevard montbuienc acollirà un “Mercat d’artesania nadalenc”. Paradetes d’artesans ompliran la principal artèria comercial de Montbui entre les onze del matí i les vuit de la tarda. També aprofitant aquest mercat comercial, tindrà lloc durant tot el matí la tradicional “Tómbola solidària” que organitza l’entitat montbuienca “Artesanas de Corazón”. No hi faltarà tampoc el tradicional “Tió” de la UEM, ni tampoc una xocolatada per a la mainada, que anirà a càrrec de la Comissió de Festes Nucli Urbà a partir de les 11 del matí. Durant la matinal de dissabte els infants també trobaran un eco-taller de Nadal (per construir joguines amb materials reciclats); s’organitzaran diferents tallers nadalencs, hi haurà un espai de jocs tradicionals i com a novetat destacada, entre les 11 del matí i les 2 de la tarda, s’instal·larà un espectacular rocòdrom amb tirolina per als més atrevits.

Completarà la matinal lúdica al Boulevard montbuienc el lliurament de premis a l’establiment guanyador del 7è Concurs d’Aparadors Nadalencs. Es coneixerà el nom de l’establiment que guanyi el trofeu a partir de la una de la tarda.

També dissabte a les 12 del migdia, però en aquest cas a la Biblioteca Mont-Àgora, tindrà lloc “L’Hora del Conte de Nadal”, activitat que anirà a càrrec de MosaicsLlibres, i que anirà adreçada als infants a partir de 3 anys.

Dissabte a partir de les set de la tarda tindrà lloc l’espectacular arribada del Patge Reial a Montbui. La comitiva de patges reials arribaran enguany amb espectacle de focs artificials i acompanyats pel foc i la percussió del grup “Fills de la Flama”. Arribaran pel Boulevard i acabaran al Centre Cívic i Cultural La Vinícola, on, a continuació, el Patge Hammend s’adreçarà als més menuts amb el Llibre Blanc i el Llibre Negre. En finalitzar la rebuda al Patge Reial, es durà a terme un espectacle infantil organitzat per les figures de Disney: Mickey i Minnie.

El diumenge 23 de desembre al matí es durà a terme al pavelló Mont-aQua la 26a edició dels Jocs Nadalencs. Entre les 8 del matí i dos quarts de tres de la tarda es succeiran competicions de mini-handbol, futbol sala i també una exhibició de rítmica.

Aquest mateix dia continuarà el Mercat d’Artesania Nadalenc al Boulevard. Es durà a terme entre les onze del matí i les vuit de la tarda.

I entre les cinc i les set de la tarda, a Mont-Àgora, el Patge Hammend rebrà els infants que ho desitgin, i que podran portar la carta amb les peticions per a Ses Majestats els Reis de l’Orient.

També diumenge, però a partir de les sis de la tarda, l’Associació de la Gent Gran organitzarà ball a La Vinícola, amenitzat per la música de Bartomeu i la veu de Sheila Grados.

El dilluns 24 de desembre tindrà lloc l’activitat de reflexió solidària i humana “El silenci del Nadal”. Es durà a terme a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament, i està convocada per ACO/JOC i Baula/COR.

El dimecres 26 de desembre continuaran les activitats, en aquest cas a partir de les sis de la tarda, amb el Ball de Sant Esteve, que organitza l’Associació de la Gent Gran a La Vinícola. Hi haurà torrons i moscatell per a tothom. La música anirà a càrrec de “Pere de Rico Rico”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*