Inici Destacats Masquefa i els Polígons dels Plans caminen per millorar la seva connectivitat

Masquefa i els Polígons dels Plans caminen per millorar la seva connectivitat

COMPARTIR

El Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Francisco Palacios i la Coordinadora de Promoció Econòmica, Míriam Codina, acompanyats del President de l’Associació dels Polígons dels Plans, Ramon Felip, van participar a la jornada de networking “Solucions de telecomunicacions als Polígons d’Activitat Econòmica” organitzada per la Diputació de Barcelona el passat dimarts.

jornada networkingLa sessió va servir per posar en contacte l’oferta d’infraestructures i serveis de telecomunciacions als polígons d’activitat econòmica amb la demanda dels ens locals i associacions empresarials.

La Diputació de Barcelona va facilitar un espai per mantenir entrevistes breus amb les operadores i intercanviar els serveis que aquestes poden oferir. Palacios va estar en contacte directe amb vàries operadores amb la intenció de trobar solucions adaptades, tant a nivell tecnològic com econòmic, que permetin cobrir les necessitats dels polígons de Vilanova del Camí, dels Polígons dels Plans, i en definitiva, de les empreses que s’hi ubiquen.

Vint empreses del polígon La Pedrosa de Masquefa ja compten amb fibra òptica

Un total de vint empreses ubicades al polígon industrial La Pedrosa s’han vist beneficiades al llarg del darrer any del conveni signat entre l’Ajuntament de Masquefa i l’operadora de telecomunicacions anoienca Iguana Comunicacions, S.L., en virtut del qual la fibra òptica ha arribat finalment al polígon.

L’acord ha permès eradicar els problemes de connectivitat, velocitat, fiabilitat i qualitat de connexió i de cobertura que patien les empreses ubicades en aquesta zona industrial de Masquefa, un dèficit que s’arrossegava des de feia temps i que les gran operadores de telefonia no havien resolt perquè consideraven que no es tractava d’una inversió rendible econòmicament.

Carles Mernissi, regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, assegura que «la implantació de la fibra òptica a la vila està donant resultats positius i ens ha permès fer un salt endavant molt important en termes tecnològics i de connectivitat. En el cas de les empreses, hem comprovat que genera un efecte molt positiu sobre la productivitat i la competitivitat i que acaba revertint en l’economia local de Masquefa”.

FER UN COMENTARI

*