Inici Destacats Masquefa inicia la seva Festa Major adaptada a la pandèmia i al...

Masquefa inicia la seva Festa Major adaptada a la pandèmia i al toc de queda

COMPARTIR

La Festa Major de Santa Magdalena de Masquefa ja té nou programa d’activitats que arrenca aquest dimecres. L’Ajuntament, amb la col·laboració del Seguici Festiu de Masquefa i l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural, ha dissenyat una nova programació d’activitats segura i adaptada a les noves mesures de seguretat i restriccions per la Covid-19.

Enguany la Festa Major de Masquefa tindrà lloc del 21 al 25 de juliol i des del consistori s’anima als masquefins a participar-hi amb precaució i responsabilitat.

“Vull agrair la feina incansable que han fet tots els tècnics, regidors i treballadors de l’Ajuntament implicats en l’organització de la Festa Major; així com la col·laboració i el suport de totes les nostres entitats. Gaudiu-ne plenament, però sense baixar la guàrdia. Complint en tot moment les mesures de seguretat establertes i fent cas a les indicacions de les autoritats sanitàries. Demostrem junts que la cultura segura és possible!”, assegura l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete.

La música, la cultura popular, la tradició, els espectacles familiars, les activitats infantils, els focs, els esports… tornaran a ser els grans protagonistes d’enguany d’una Festa Major que tindrà com a pregonera a Núria León Mercader. Totes les activitats, horaris, mesures de seguretat i consells per a gaudir d’una Festa Major plenament segura, es poden consultar íntegrament en aquest enllaç.

El programa d’activitats de la Festa Major i la celebració de les diferents activitats estarà condicionat a l’evolució epidemiològica i a les mesures de seguretat i restriccions sanitàries vigents. Qualsevol canvi en el programa d’activitats es comunicarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Mesures de seguretat, consells i restriccions

A part de les noves mesures de seguretat i restriccions aprovades pel PROCICAT -vigents des del 15 de juliol- i del toc de queda de les 01 a les 06 h decretat per la Generalitat -vigent en poblacions com Masquefa-, des de l’Ajuntament es fan extensives als veïns les següents recomanacions:

L’assistència a tots els actes serà gratuïta i caldrà estar assegut.
Per tal d’evitar possibles aglomeracions a les entrades dels espais, es recomana assistir-hi amb 15 minuts d’anel·lació.
Tant l’entrada i la sortida del públic ha de realitzar-se de manera escalonada pels llocs indicats, garantint la distància entre persones i seguint les indicacions dels organitzadors. Cal evitar aglomeracions.
És obligatori assistir amb mascareta.
No poden assistir persones amb símptomes de Covid-19 o que hagin estat en contacte directe amb un malalt.
Als espectacles hi haurà WC, però és recomanable no fer-los servir. Només en cas d’urgència.
L’Ajuntament de Masquefa es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complertes per l’espectador. I es reserva el dret a cancel·lar qualsevol espectacle que s’estigui realitzant si el públic no respecta les mesures de protecció i seguretat.
El consum d’alcohol a la via pública i els botellons resten totalment prohibits.
Afectacions en la mobilitat i en l’estacionament i trànsit de vehicles

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*