Inici Societat L’Oficina Jove portarà als instituts de l’Anoia informació sobre sortides acadèmiques

L’Oficina Jove portarà als instituts de l’Anoia informació sobre sortides acadèmiques

COMPARTIR

Entrem al mes de març, ens apropem al tercer trimestre del curs i, amb aquest, un moment important on els i les joves es plantegen: Què faré a partir d’ara?

Al llarg de les pròximes setmanes, les agendes dels centres de secundària estaran plenes d’activitats relacionades amb l’orientació acadèmica. S’organitzen tallers i xerrades per a l’alumnat, jornades destinades al professorat, orientació a les hores de tutoria, entre d’altres.

Des de l’Oficina Jove de l’Anoia complementen tota la tasca d’orientació acadèmica duent a terme les Mini Fires de l’Estudiant: una fira itinerant pels instituts de la comarca, dinamitzada per les orientadores de l’Oficina Jove, on es posa a disposició dels alumnes de tercer, quart d’ESO i Batxillerat tota l’oferta formativa d’estudis post obligatoris (PFIs, Cicles Formatius, proves d’accés a la universitat, notes de tall, ponderacions, graus universitaris, beques i altres aspectes pràctics referents a les preinscripcions, matrícules, centres, vies d’accés, etc.). L’objectiu principal és donar una atenció personalitzada als i les joves per tal de, tenint en compte els recursos que tenen al seu abast, facilitar-los la seva elecció i acompanyar-los en el procés de definir el seu objectiu acadèmic.

Enguany també comptaran amb la Mini-Fira de la Mobilitat Internacional de la mà de l’assessora de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove, oferint als i les joves de la comarca informació, orientació i assessorament sobre viatges i estades a l’estranger, sigui per motius acadèmics, laborals o voluntariat.

El cicle de mini fires s’iniciarà pròximament fent parada a l’INS Molí de la Vila de Capellades, INS Alexandre de Riquer de Calaf, SES Vallbona, INS Montbui i INS Pla de les Moreres a Vilanova del Camí.

Per qualsevol dubte els i les joves i les seves famílies es poden posar en contacte amb el servei d’Assessoria Acadèmica trucant al 93.805.15.85 ext.2, enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*