Inici Societat La Llacuna escolta els veïns per urbanitzar el barri de la piscina

La Llacuna escolta els veïns per urbanitzar el barri de la piscina

COMPARTIR

L’ajuntament de la Llacuna va acollir una reunió de participació ciutadana dels veïns de la zona urbana del barri de la piscina de la Llacuna per conèixer i opinar sobre la necessitat o conveniència d’emprendre les obres d’urbanització dels carrers d’una part del seu barri.

La trobada, impulsada per l’Ajuntament, és l’inici d’un procés participatiu amb el que els llacunencs podran opinar sobre l’actuació d’urbanització que més els hi convé. L’objectiu per part de l’ajuntament és conèixer la seva opinió, les seves necessitats i implicar als veïns en les decisions municipals per sentir-se més integrats en la vila.

La reunió va ser conduïda per l’alcalde Josep Parera, acompanyat per l’arquitecta municipal Laura Marce i la secretaria municipal Antonia Torres, i es va posar sobre la taula la proposta de projecte d’urbanització dels carrers de La Piscina, d’Ancosa, Rimbalda i Serra de Rocamur. A l’acte es van poder exposar propostes i demandes dels vilatans per poder iniciar les línies de treball d’aquest projecte.

FER UN COMENTARI

*