Inici Destacats L’exposició sobre packaging de la Conca d’Òdena arriba a Montbui

L’exposició sobre packaging de la Conca d’Òdena arriba a Montbui

COMPARTIR

Des de dimarts es pot visitar l’exposició sobre el packaging de la Conca d’Òdena a l’espai Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. L’exposició “El packaging de la Conca d’Òdena, al món”, impulsada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, es va inaugurar al Centre Cívic Nord d’Igualada el passat 18 de gener, ha estat diverses setmanes instal·lada a la biblioteca l’Atzavara d’Òdena, i ara ja es pot visitar a Santa Margarida de Montbui.

A més de diversos plafons informatius, la mostra presenta envasos de productes de marques amb molt renom, com Estrella Damm, Ametller Origen, Isdin o Moritz, molts dels quals han rebut premis internacionals. Tots aquests envasos han estat dissenyats i fabricats per diferents empreses ubicades a la Conca d’Òdena.

De fet, un dels objectius de l’exposició és donar a conèixer els dissenys de packaging que es fan al territori, i per fer-ho, el projecte compta també  amb un vídeo on els principals responsables de les empreses de la Conca d’Òdena expliquen la seva visió i necessitats del sector, i que es pot veure a la pàgina web micod.cat.

Aquestes iniciatives formen part del projecte “ConcaTech”, impulsat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia”, que té com a objectiu conèixer i donar resposta a les necessitats d’aquest sector industrial que suposa el cinquè de la comarca en volum de facturació i llocs de treball.

L’Exposició es podrà visitar del 7 al 23 de març a l’espai Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, en els horaris d’obertura de l’equipament: les tardes de dilluns a divendres de 15:30 h a 20:00 h, els dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i els diumenges de 17:30 h a 20:30 h.

Bon balanç de visites a Òdena

L’exposició “El packaging de la Conca d’Òdena, al món” va estar instal·lada durant tres setmanes a la biblioteca l’Atzavara d’Òdena des de mitjans de febrer, i el balanç que en fan els organitzadors és molt bo ja que no només la van visitar veïns d’Òdena sinó d’arreu de la comarca. A més, es van organitzar diverses visites guiades amb gairebé 150 escolars de 5è de primària, 1r d’ESO, 2n d’ESO i 3r d’ESO de l’Institut Escola Castell d’Òdena. Durant els dies de l’exposició també es van fer dues xerrades per a l’alumnat del municipi.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*