Inici Destacats L’àvia més longeva de Vilanova del Camí, Conxita Caselles, celebra 110 anys

L’àvia més longeva de Vilanova del Camí, Conxita Caselles, celebra 110 anys

COMPARTIR

Conxita Casellas va fer aquest dilluns 18 de novembre 110 anys, i per tant, ja es pot considerar una supercentenària. Un aniversari que la converteix en l’àvia més gran de Vilanova del Camí i de la comarca, una de les més velles de Catalunya i una de les supercentenàries d’Espanya.

En aquesta especial celebració la van acompanyar familiars i amics i una nodrida representació municipal encapçalada per l’alcaldessa Noemí Trucharte. Els regidors de Serveis Personals i Gent Gran, Xavi Sala i Laura Pavón i la regidora de Cultura, Carlota Silva, van acompanyar l’àvia vilanovina que, malgrat els problemes auditius, va conversar amb ells de manera animada. En nom del consistori li van fer el lliurament d’un ram de flors que va rebre amb entusiasme.

Entre les visites, dues veïnes, la Rosa i la Rosita, i dues representants del CAP vilanoví, que van traslladar-li les felicitacions del personal del centre de salut, i com no, la seva família amb qui va bufar les espelmes del pastís i va fer el tradicional brindis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*