Inici Destacats Laura Orgué, campiona d’Espanya de triatló d’hivern

Laura Orgué, campiona d’Espanya de triatló d’hivern

Una setmana després del seu doblet a la prova de Valle de Ansó, els atletes del CERRR Igualada Laura Orgué i Joan Freixa han repetit el seu triomf a Reinosa (Cantabria), seu del campionat d’Espanya de triatló d’hivern. Aquesta competició espectacular començava per un circuit de 10km corrent pels carrers de Reinosa, seguits de 24km de bicicleta, gairebé només de pujada per arribar a l’estació d’eski de Alto Campoo on els esperava un últim sector de 10km d’esqui de fons.

La Laura va imposar el seu ritme des de la sortida de la competició i fer la cursa en solitari fins arribar al sector d’esqui on va fer una veritable demostració de la seva experiència d’esquiadora olímpica, aconseguint el 3r temps absolut (homes inclosos) en aquest sector i emportar-se amb autoritat el títol de campiona d Espanya.

En homes la competició va ser molt més ajustada i Joan Freixa va haver d’atacar en bicicleta i apretar les dents fins al final per aconseguir aquesta merescuda victòria.

A més de la Laura i el Joan, el CERRR Igualada també estava representat per dos altres companys, el Marc Relaño (3e del seu grup d’edat) i el Marcos Rastrilla (5e del seu grup) que gràcies als seus bons resultats aconseguien portar a Igualada el trofeu del 3r club classificat.