Inici Atletisme La igualadina Anna Noguera, entre les tres millors triatletes del món

La igualadina Anna Noguera, entre les tres millors triatletes del món

COMPARTIR

La igualadina Anna Noguera ha assolit la medalla de bronze en el 2019 ITU Pontevedra Multisport World Championships, el Mundial de Triatló de Llarga Distància.

Anna Noguera, Judith Corachán i Camilla Pedersen han liderat la prova en el tram d’anada de la natació, però la favorita Pedersen s’ha escapat a la tornada amb un temps 24:20 en els llargs 1500 m. A 27 segons surt Anna Noguera, qui ha realitzat una gran actuació liderant un estirat grup en què van Corachán, Saleta Castro i Pujol.

En el segment ciclista Manon Genet aviat arriba al capdavant a l’inici de la segona volta, després d’ella 4 triatletes aguanten juntes, Pedersen, Tondeur i Anna Noguera i Corachán.

Pedersen i Tondeur arriben al capdavant en plena segona volta passant juntes les 3 al finalde la mateixa. Corachán i Noguera cedeixen 2 minuts i la suïssa Bilham a 5 minuts. Anna Noguera i Judith Corachán remunten a la volta final i entren a 04:20, però a la T2, Noguera perd força temps sortint a 33 sg de Judith i 5 minuts de les líders.

Manon Genet surt a per totes en els 30 km de cursa a peu, tot i patir un penal, per la seva banda Camilla Pedersen es retira als 3 km amb molèsties, de manera que l’Alexandra Tondeur passa a ser segona i Corachán 3ª al pas lor al km 5. al pas pel km 15 Alexandra Tondeur pren el cap de la prova, amb Genet segona sense parar i tot en el penal i Noguera i Corachán juntes per la tercera plaça.

La belga Alexandra Tondeur segueix ferm en el seu camí al títol de campiona del món i venç la prova amb un temps de 5:48:01. La plata és per a  Corachán i el bronze per Anna Noguera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*