Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí reconeix la brillant temporada del Club Gimnàstic...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí reconeix la brillant temporada del Club Gimnàstic Ballerina

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí va oferir aquest dimarts una recepció oficial al Club Gimnàstic Ballerina. Durant l’acte, que es va fer a les piscines Can Titó, el consistori va fer un reconeixement a l’equip de gimnastes, entrenadores, junta directiva i resta de l’staff per la brillant temporada que han disputat.

Durant l’acte es van repassar algunes de les fites esportives assolides aquesta temporada i es van repassar els èxits assolits en les competicions oficials. Va ser una llista llarga, ja que han estat moltes les medalles que s’han guanyat en les diferents competicions de nivell 2, 3, 5 i 7.

Les gimnastes homenatjades han estat les benjamines Lydia Bernal, Daniela Vera i Paula Vitoria. En categoria Infantil: Èlia Muñoz, Anastasia Brayko, Carlota Ranchal, Abril Quintana, Lucía Rodríguez, Martina Quintana, i Gisela Ramírez. I en categoria juvenil: Itzíar Mensa, Maria Cosano, i Paula Mensa.

Des del consistori es van felicitar i reconèixer tots els mèrits assolits, gràcies a l’esforç conjunt. Es va agrair especialment la tasca de l’equip tècnic encapçalat per Sara Jiménez, Paula Mensa, Itziar Mensa i Gisela Muñoz que combinen la seva preparació com a esportistes amb la dedicació com a entrenadores de les gimnastes de base.

I també l’esforç incansable de dos membres de la junta, Juan Fernando García i Mónica Minguito, la presidenta de l’entitat a qui l’alcaldessa va lliurar-li un obsequi amb el reconeixement dels mèrits esportius de la temporada.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va tancar l’acte amb una intervenció en la qual va destacar la “dedicació, disciplina i perseverança” de tots els membres del club que “ha treballat com un veritable equip, cohesionat i compromès”.

Noemí Trucharte també va tenir paraules d’agraïment per a les famílies “pel suport incondicional en aquest projecte, sempre animant-vos i celebrant els vostres èxits”.

Així mateix, l’alcaldessa va assegurar que “l’Ajuntament continuarà oferint suport incondicional al club perquè pugui seguir brillant en cada competició i assolir una brillant trajectòria esportiva”.

L’acte es va cloure amb un refrigeri per a les persones assistents.

FER UN COMENTARI

*