Inici Societat L’Ajuntament de Vilanova del Camí lliura 93 beques de transport

L’Ajuntament de Vilanova del Camí lliura 93 beques de transport

COMPARTIR

Fins a 93 persones han rebut ajut econòmic municipal dins la setena convocatòria de beques de transport per a estudiants vilanovins. Aquest dimecres s’ha fet l’acte oficial de lliurament. Des de la primera vegada que es van aprovar aquests ajuts econòmics, l’any 2013, la dotació ha anat augmentant fins als 35.000 euros que es lliuren des de l’any 2017.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va rebre les famílies, acompanyada de la regidora d’Educació i Joventut, Eva Vadillo, la de Cultura, Carlota Silva, i el d’Urbanisme, José Saucedo, a la sala polivalent de Can Papasseit. Després del lliurament de les notificacions d’atorgament definitiu es va oferir un refrigeri als assistents.

En aquesta edició han estat 117 les sol·licituds rebudes i finalment 93 els ajuts concedits. Les 24 persones que han quedat excloses no complien els requisits de les bases (per superar ingressos, no complir els anys d’empadronament requerits, tipus d’estudis…).

La concessió d’aquests ajuts econòmics està destinada a estudiants que cursen estudis universitaris, estudis de formació professional de grau superior i de grau mig, i estudis integrats per als ensenyaments professionals de música i dansa (PEI).

Les bases es van aprovar l’any 2013 i aquell primer any es van concedir 9.315,83 euros entre un total de 33 persones. A la segona convocatòria ja es va modificar aquest import fins arribar als 27.700,00 euros per poder concedir 73 ajuts. El tercer any també es van modificar per incorporar els estudis estudis integrats per als ensenyaments professionals de música i dansa (PEI) i l’any 2016 van ser 80 les beques atorgades (30.000,00 euros).

Les bases s’han anat modificant també en referència als criteris de valoració per fer més àgil la concessió i el 2017 es va incrementar la partida pressupostària de les altres anualitats en 5.000,00 euros fins arribar a la quantia de 35.000 euros actuals.
Les beques oscil·len entre els 300 i 600 € i s’atorguen depenent de la puntuació i segons els criteris de valoració.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*