Inici Societat L’Ajuntament de Masquefa reparteix mascaretes entre els infants i els majors de...

L’Ajuntament de Masquefa reparteix mascaretes entre els infants i els majors de 65 anys

COMPARTIR

L’Ajuntament de Masquefa ha iniciat aquesta setmana el repartiment de mascaretes de protecció contra la Covid-19 entre tots els infants del municipi entre els 4 i els 14 anys. L’entrega d’aquest material arriba un cop el Govern de l’Estat ha aprovat des del 26 d’abril la sortida al carrer dels menors de 13 anys durant una hora al dia acompanyats d’un adult del seu nucli familiar. El consistori vol evitar, així, desplaçaments innecessaris per anar a adquirir-les.

El repartiment d’aquest material anirà a càrrec de la Brigada Municipal -en el cas de la Beguda Alta el repartiment el farà l’Agent Cívic- i es realitzarà presencialment en cada domicili respectant en tot moment el distanciament social i les mesures higièniques, de protecció i de seguretat establertes. A més, cada mascareta anirà acompanyada d’un document signat per l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i un llistat amb les principals instruccions i recomanacions per a l’ús de les mascaretes.

L’entrega d’aquestes mascaretes als infants entre els 4 i els 14 anys, finalment, ha estat possible gràcies a la col·laboració de diferents empreses masquefines, a qui el consistori els hi agraeix i posa en valor el seu gest altruista.

L’Ajuntament també garanteix mascaretes als majors de 65 anys

Un dels principals grups de risc i de més vulnerabilitat de la pandèmia de la Covid-19 són les persones majors de 65 anys. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa també va dur a terme al llarg de la setmana passada a través de la Brigada Municipal -en el cas de La Beguda Alta el repartiment el va realitzat l’Agent Cívic- el repartiment de mascaretes reutilitzables i de roba de protecció contra el coronavirus entre tots els veïns majors de 65 anys.

L’Ajuntament de Masquefa, finalment, fa una crida als veïns a fer un ús responsable i adequat de tot el material sanitari de protecció, a complir les mesures de confinament i les restriccions de mobilitat, i a respectar les mesures establertes per a la sortida dels infants al carrer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*