Inici Destacats L’Ajuntament de Capellades obre ajuts a estudiants per al transport

L’Ajuntament de Capellades obre ajuts a estudiants per al transport

COMPARTIR

Fins el 15 de novembre es pot tramitar la sol·licitud per a les ajudes al transport que un any més dóna l’Ajuntament de Capellades per als joves que cursen estudis postobligatoris fora de Capellades, que no s’ofereixen a la vila: batxillerats de modalitats especials, cicles de formació professional (grau mitjà i grau superior), estudis musicals i/o artístics i graus universitaris.

Els requisits per a sol·licitar-ho són estar empadronat a Capellades des de l’inici del curs acadèmic, tenir entre 17 i 25 anys, estar matriculat/da, com a mínim, del 50% de les assignatures o crèdits del curs i no estar en possessió de titulacions acadèmiques d’un nivell superior a la dels estudis per als quals es sol·licita la beca.

Cal portar a l’Ajuntament la documentació necessària, que es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades. La instància genèrica, el volant de convivència i la declaració de responsabilitat es pot demanar directament a l’Ajuntament de Capellades, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà que obre de dilluns a divendres de 9 a 15h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*