Inici Destacats Junts per Vilanova exposa les seves condicions per aprovar el pressupost del...

Junts per Vilanova exposa les seves condicions per aprovar el pressupost del PSC

COMPARTIR

Junts per Vilanova ha anunciat la seva participació “amb una visió amplia i vocació constructiva” en la ronda de contactes impulsada pel govern municipal del PSC amb l’objectiu d’aprovar els pressupostos per aquest 2020.

La formació de Jordi Barón explica que els seus objectius són “assolir acords polítics que per una banda ens permetin desenvolupar el nostre programa electoral, i per l’altre es puguin dur a terme l’execució de les grans inversions que s’han de fer al nostre municipi per garantir que Vilanova segueixi avançant satisfactòriament cap al futur”.

Un suport que dependrà “de la voluntat de diàleg i d’arribar acords del PSC”, amb qui Junts per Catalunya reconeix que “fins a dia d’avui hem pogut trobar punts d’encaix pel que fa a la visió de municipi” amb acords “puntuals” com el pressupost 2019 o les ordenances per al 2020.

El partit de Barón adverteix, però, que no podrà “garantir un suport explícit a partir d’ara si no veiem una sincera voluntat d’arribar acords i amb una visió també oberta i amplia que demanem al PSC”.

Junts per Catalunya detalla les propostes concretes que reclama al govern de Noemí Trucharte a canvi del seu suport, que són més inversió per al manteniment de les instal·lacions escolars, reconvertir l’estructura de formigó del parc fluvial -que havia de ser bar i restaurant compartit amb la piscina- en gimnàs municipal, 100.000 euros d’inversió en la millora de la via pública i un compromís per “seguir defensant i definint un model de Mercat Municipal cara el futur, de la mà de les entitats comercials, per garantir i millorar-ne la viabilitat”.

FER UN COMENTARI

*