Inici Destacats Junts i PSC signen un acord de govern al Bruc

Junts i PSC signen un acord de govern al Bruc

COMPARTIR

Junts pel Bruc i Unitat pel Bruc (PSC) han tancat un «acord fàcil» de govern, repartint-se l’alcaldia entre els dos grups, dos anys per cadascú i en el que ara ja només queda concretar les regidories.
Ambdues formacions han posat de manifest el seu esforç en el treball i consens per tirar endavant «el projecte comú de governabilitat, lleial, sòlid i estable».
Els dos líders, Rafel Galván i Carles Castro, valoren la generositat mostrada per cada grup polític per aconseguir «un acord fort, sòlid i útil». Les dues formacions han argumentat que han pujat en regidors a les municipals, en detriment d’ERC, que ha perdut un regidor respecte el 2019.

El pacte es defineix com «un pas més en la construcció d’un poble transformat». Rafel Galván explica que des del primer dia «Hi ha hagut una voluntat inequívoca dels dos partits de construir poble i arribar a acords i ens hem emplaçat a diverses reunions per fer-ho. Es basa en un programa fixat de quatre anys i més enllà, un programa basat en eines de promoció econòmica, en les persones, en la sostenibilitat i en polítiques de seguretat».

Al seu torn, Castro afegeix que «des del començament arribar a acords ha estat fàcil, ja que les propostes nostres i les seves tenien molts punts de similitud. Això ens ha permès avançar de manera àgil, davant d’altres escenaris que s’obrien i que generaven certs dubtes, i percebent que la ciutadania no les veia bé, hem accelerat l’acord.»

Els candidats de Junts i PSC -que encara no han fet públic com es repartiran l’alcaldia durant el mandat- han fet pública una imatge de l’acord al Torrent de l’Illa «un al costat de l’altre, com si fossin una coalició, amb fermesa».

FER UN COMENTARI

*