Inici Destacats Les Joves Cambres de Catalunya premien Marc Talavera pel seu Lideratge Mediambiental

Les Joves Cambres de Catalunya premien Marc Talavera pel seu Lideratge Mediambiental

COMPARTIR

L’igualadí Marc Talavera, ha estat el guanyador enguany del premi TOYP (Ten Outstanding Young Persons) que organitza la Fundació Joves Cambres de Catalunya (Fundació JCI Catalunya) en la categoria de jove excel·lent en lideratge mediambiental, en una cerimònia celebrada el passat 26 d’abril a Girona.

Talavera és Llicenciat en Biologia i investigador a la Universitat de Barcelona. Especialitzat en etnobotànica, agroecologia, ecologia forestal i divulgació científica. Impulsor i president del Col·lectiu Eixarcolant, entitat organitzadora de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades.

Des del jurat format pels patrons de la Fundació de la JCI Catalunya s’ha valorat molt positivament la seva capacitat divulgativa així com la seva feina per promoure un sistema alimentari més responsable amb el medi. També han destacat l’alt nivell de les candidatures rebudes i han destacat la dificultat que ha suposat poder fer la tria dels 10 guanyadors finals. En paraules de Carles Lombarte, predident de la Fundació, “aquests premis ens serveixen per reconèixer la contribució dels joves que destaquen pel seu compromís envers la societat, i que són excel·lents models de com volem que siguin els líders i els ciutadans.”

Els guanyadors d’aquesta edició seran candidats per als TOYP mundials. La JCI proclamarà els Joves Excel·lents del Món en una cerimònia dels TOYP que se celebrarà durant el 75è Congrés Mundial de la JCI a Goa (India) el novembre del 2018.

FER UN COMENTARI

*