Inici Destacats Jésica Maturana serà la candidata del PSC a l’alcaldia de la Pobla...

Jésica Maturana serà la candidata del PSC a l’alcaldia de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

El PSC de la Pobla de Claramunt ja té candidata a l’alcaldia per les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. L’escollida pel grup ha estat Jésica Maturana Garcia, veïna del barri de les Garrigues, que agafa el relleu de Frederic Marí que ara és tinent d’alcalde del municipi i que ha estat el portaveu socialista a l’Ajuntament els darrers mandats.

Maturana és Llicenciada en Psicologia per la UAB, ha treballat en l’àmbit dels recursos humans en empreses de l’Anoia i l’Alt Penedès, tant al sector públic com privat. Afirma que “tinc la il·lusió de servir en aquesta ocasió als meus veïns i veïnes, conjuntament amb tot l’equip i treballar per un objectiu comú que és la cohesió del nostre poble”.

La nova candidata socialista considera que “el poble el formen cadascuna de les persones que viuen a ell, per tant tots i totes ens hem de sentir representats pel nostre Ajuntament. L’empatia és un dels valors que des del PSC volem aportar per arribar a cadascú de vosaltres”. El PSC de la Pobla vol situar “les persones al centre, seguit de la proximitat i dels projectes pel municipi”, segons han exposat els socialistes a través d’un comunicat.

Jésica Maturana es compromet a “treballar per aconseguir millorar les comunicacions, promocionar i dinamitzar els espais culturals i esportius de la Pobla, oferir nous serveis i millorar camins, espais i infraestructures. Hem de donar un pas endavant, treballar pel progrés i la modernització del poble. Amb un grup renovat, fresc i amb moltes ganes, volem aconseguir del nostre municipi un lloc on vulguis viure i quedar-te per sempre. Si tots sumem, tots guanyem”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*