Inici Destacats Les JERC reclamen a Marc Castells que ‘compleixi la seva promesa’ de...

Les JERC reclamen a Marc Castells que ‘compleixi la seva promesa’ de retirar la concessió a Monbus

COMPARTIR

Les JERC Igualada recorden que l’alcalde Marc Castells va prometre el rescat de la concessió a la Hispano Igualadina-Monbus el passat 24 de novembre del 2017 i demanen que “un cop ja hi ha govern el Sr. Castells compleixi la seva promesa”. Tot i així el jovent republicà recorda que “Castells ja va prometre a l’any 2011 que expulsaria a Monbus i no només no ho va fer sinó que va pactar amb l’empresa i la va protegir durant molts anys” i confien que aquest cop “els igualadins tinguem més sort i Castells ens sorprengui complint la seva promesa”.

Les joventuts d’esquerra recorden que “en 6 anys s’han cremat 6 busos” i que l’estat dels vehicles de Monbus és “totalment precari i insegur” tal i com “es va demostrar a l’auditoria del passat octubre que constatava de manera objectiva que 2 de cada 10 busos de l’empresa gallega no passen la ITV reglamentaria. Això vol dir que durant el dia hi ha 4 busos que transporten gent sense les garanties mínimes de seguretat” i asseguren que “anar amb la Hispano Igualadina és com jugar a la ruleta russa. Mai saps quina desgràcia et sorprendrà en un viatge”. A més a més recorden que Monbus va “amagar” 11 autocars de les inspeccions de la Generalitat i que per tant poden ser “molts més” els busos en un mal estat tècnic. Malgrat que el govern de la ciutat “sabia perfectament que això estava passant i que l’estat dels busos era precari, les JERC hem avisat moltíssims cops que tard o d’hora passaria una desgràcia, i han anat passant amb l’incendi de diversos busos. Què més ha de passar perquè Castells es decideixi a expulsar a aquesta empresa?”, es pregunten els republicans.

Les JERC també recorden que “tant a Vilafranca com a Manresa els usuaris n’estan farts, és un despropòsit d’empresa que es salta totes les normes que pot i incompleix els requisits més mínims que ha de tenir un servei públic”. També evidencien la poca fiabilitat de l’empresa atès que “el seu propietari està imputat per suborn, tràfic d’influències i blanqueig de capital, i també està sent investigat per oferir regals de luxe a polítics espanyols i catalans”.

Finalment les Joventuts d’Esquerra asseguren que “si realment Marc Castells, després de 7 anys com a alcalde, està disposat a fer el que tocava fer fa anys i per tant expulsar a la Hispano d’Igualada, les JERC ens oferirem a col·laborar i ajudar en tot allò que puguem per fer-ho possible”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*