Inici Destacats La iniciativa Via Unilateral recull signatures a Igualada per fer visible ‘el...

La iniciativa Via Unilateral recull signatures a Igualada per fer visible ‘el suport popular al mandat de l’1 d’octubre’

COMPARTIR

La iniciativa Via Unilateral, un moviment ciutadà no adscrit a cap entitat civil o partit polític, que pretén «dimensionar i fer visible el suport popular al mandat de l’1 d’octubre» sota la convicció que «la via unilateral és l’única possible per arribar a la independència» vol presentar mocions als Plens Municipals dels ajuntaments catalans per reivindicar la legitimitat i vigència del mandat popular sorgit de les urnes de l’1 d’Octubre de 2017, de fer realitat que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República.

Amb aquesta proposta es busca presionar els partits polítics a nivell local. per aconseguir el compromís dels Ajuntaments, i també perque facin arribar aquests acords a les direccions dels respectius partits polítics a nivell nacional, i que incloguin en els seus programens electorals, les propostes d’aquesta moció i així dissenyar una estratègia comuna per dur a terme «la ruptura amb l’estat espanyol en la propera legislatura» aixencant la suspensió de la Declaració d’Independència del 27 d’octubre de 2017.

A Igualada, la iniciativa compta amb el recolzament de l’ANC Igualada x la Independència. Per tal de poder presentar aquesta moció al proper ple municipal, s’estan recollint signatures en uns fulls que estan a disposició de tothom al Cafè de l’Ateneu i al Casal El Foment. Hi haurà voluntaris de l’organització de forma presencial els dimarts a l’Ateneu, a partir de les 19:30 i els dijous al Foment a la mateixa hora.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*