Inici Política La igualadina Mònica Morros desplegarà el Pla per la Igualtat interna a...

La igualadina Mònica Morros desplegarà el Pla per la Igualtat interna a ERC

COMPARTIR

Dissabte passat, en el marc del Consell Nacional d’ERC, es va aprovar per unanimitat el Pla per la Igualtat intern del partit. A partir d’ara estarà a les mans de tota la organització, però serà la igualadina i membre de l’executiva local Mònica Morros, la responsable del seu desplegament i implementació.

El Pla per la Igualtat té com a objectiu feminitzar el partit . Des d’ERC asseguren que “treballem incansablement per fer del nostre entorn un espai més just i igualitari i això no s’entendria si no es vetlla per tal que les dones puguin ser lliures i amb els mateixos drets que els homes”.

Des d’Esquerra Anoia reivindiquen el seu caràcter capdavanter en aquest sentit i la majoria de responsabilitats polítiques estan ocupades per dones, entre d’altres tenen una diputada al Parlament de Catalunya, Alba Vergés, també presidenta local d’ERC Igualada, per les eleccions al Congrés dels Diputats van presentar la regidora Carolina Telechea, que hi va concórrer en la 6a posició a la demarcació de Barcelona i la presidenta comarcal és la regidora de Vilanova del Camí, Meritxell Humbert, a més les Joventuts d’Esquerra d’Igualada tenen una militància femenina que dobla la masculina.

És per això que des del partit asseguren que “estem orgullosos i orgulloses de poder aportar capital humà a primera línia i que siguin dones, aquesta vegada amb la Mònica Morros, actualment coordinadora de la secretaria Ciutadania i Dones d’Igualada, i membre de les Joventuts republicanes”. Morros és també col·laboradora de la secció d’opinió d’infoanoia.cat. Finalment asseguren que “Seguim treballant per una república de dones i homes lliures!”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*