Inici Poliesportiu Exitosos Rogaines a Capellades

Exitosos Rogaines a Capellades

A les 9 del matí del passat dissabtes donava la sortida a la primera de les dues proves dels 2 Dies de l’Anoia, una rogaine a peu de sis hores amb sortida i arribada a Capellades i amb una participació de gairebé 300 orientadors. Els participants, que corrien en equips formats per entre 2 i 5 components, havien de buscar els controls en un territori de més de 30 km2 amb una puntuació que depenia de la dificultat tècnica i física de cada control. En categoria absoluta els guanyadors van ser, en dones, l’equip format per les catalanes Laura Orejuela, Griselda Escardó i Laura Ros. En categoria mixta la victòria va ser per a l’equip basc format per Aaron i Maitane Garmendia i Eneko Garaio , i en homes els guanyadors van ser l’orientador de Salamanca Ángel García i el berguedà Pol Ràfols.

Diumenge hi havia la prova de bicicleta de muntanya. En aquest cas el temps era de quatre hores i el centenar de participants podien córrer de manera individual o bé per equips. Només 5 corredors van aconseguir acabar el circuit sencer, en un mapa que era diferent del del dia anterior. Finalment la victòria en categoria femenina va ser per a l’estoniana Eleri Hirv. I en homes Ángel García va repetir victòria, cosa que li va permetre imposar-se en la classificació dels 2 Dies, juntament amb la madrilenya Carolina López.

Cal destacar la presència de corredors provinents d’Estònia, Anglaterra i Txèquia.

DSC_0721 (Large) DSC_0681 (Large) DSC_0597 (Large) DSC_0245 (Large) DSC_0081 (Large)