Inici Destacats Eva Maria Vadillo serà la número 2 de la candidatura de Noemí...

Eva Maria Vadillo serà la número 2 de la candidatura de Noemí Trucharte amb el PSC Vilanova del Camí

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí ha donat a conèixer que Eva Maria Vadillo Margarit serà la número 2 de la candidatura que lidera l’alcaldessa Noemí Trucharte per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Vadillo és actualment regidora d’Educació, Joventut i Festes, àrea en la que ha gestionat projectes com millores als centres educatius, la introducció de noves activitats a la Festa Major i un projecte per crear un espai jove a la masia de Can Muscons.

Per a l’alcaldessa Noemí Trucharte, Eva Maria Vadillo “és una treballadora incansable, amb un compromís sense límits per Vilanova del Camí” i afegeix que “ha liderat amb gran professionalitat els projectes de les seves àrees, que repercuteixen en la millora de la qualitat de vida dels vilanovins i vilanovines”.

En un terreny més personal, Trucharte explica que “durant aquest temps al govern hem establert una gran complicitat i ens entenem a la perfecció, i això és clau quan treballem pels nostres ciutadans”.

Vadillo celebra acompanyar l’alcaldessa al capdavant de la llista i espera que la ciutadania “ens faci confiança per poder continuar els projectes que hem engegat i que ens fan molta il·lusió, més quan alguns veïns ens expressen la seva satisfacció per la feina que fem”.

Els socialistes vilanovins, liderats per Noemí Trucharte, donaran a conèixer pròximament el conjunt de l’equip amb el que optaran a les properes eleccions municipals.

FER UN COMENTARI

*