Inici Destacats Esquerra celebrarà els seus 87 anys amb quatre actes a l’Anoia

Esquerra celebrarà els seus 87 anys amb quatre actes a l’Anoia

COMPARTIR

El proper dilluns, 19 de març se celebren els 87 anys de la fundació a nivell nacional de la formació Esquerra Republicana de Catalunya; en motiu d’aquesta efemèride, la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a l’Anoia organitza quatre col·loquis simultanis, a quatre municipis de la comarca amb el títol “ERC: 87 anys sense cap cas de corrupció”.

Així, Igualada acollirà el dilluns a les 19:30h, a la Biblioteca Central, una xerrada amb els diputats d’ERC al Parlament de Catalunya, Rubèn Wagensberg i Alba Vergés. Un altre dels municipis que acollirà l’acte serà Piera, qui rebrà, el mateix dilluns a les 19:30h a la sala d’actes del Foment, el secretari de Ciutadania i Immigració, Oriol Amorós.

Els altres dos municipis que també se sumaran a la commemoració dels 87 anys de la fundació d’ERC, són Capellades, qui oferirà una xerrada amb el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, i Masquefa, que acollirà un acte amb la diputada a Madrid, Ester Capella. Ambdós actes tindran lloc dilluns 19 de març, a les 19:30h, a La Lliga de Capellades i al CTC de Masquefa, respectivament.

Els actes seran oberts a tot el públic.

Diana Gómez i Ana Polo, a l’acte pel Dia de la Dona de JERC Igualada

Abans, aquest divendres 16 de març la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí acollirà l’acte del dia de la dona de les JERC, a les 8 del vespre. El protagonitzaran l’actriu igualadina Diana Gómez i l’humorista Ana Polo.

En el marc de les reivindicacions del 8 de març les JERC Igualada duran a terme l’acte del Dia de la Dona tot conversant amb l’actriu igualadina Diana Gómez i la l’humorista i  guionista Ana Polo (La Segona Hora de Rac1).

L’acte té la intenció de ser un espai de tertúlia envers el feminisme amb ambdues convidades com a ponents principals i també amb participació del públic. Es tractaran temes tant de l’actualitat més recent com aquells que envolten el dia a dia de les dues convidades i com viuen la desigualtat en els seus oficis.

La Igualadina Diana Gómez ha participat en sèries de televisió com “El Crac” de TV3, la superproducció “Alatriste”, “Salvador”, “Águila Roja” o “El secreto de Puente Viejo” i en els telefilms com “Barcelona, Ciutat Neutral”.

L’humorista Ana Polo actualment treballa al programa de RAC1 “La Segona Hora” i col·labora amb el programa online “No te metas en política”. També és guionista i Community Manager. També ha sigut reportera a «TIPS» de TVE y « Catalunya directe » de 8TV.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*