Inici Política ERC Vilanova del Camí tancarà la campanya amb una botifarrada i un...

ERC Vilanova del Camí tancarà la campanya amb una botifarrada i un concert de La 7a trastada

COMPARTIR

El proper divendres, 24 de Maig, tindrà lloc a la Plaça del Mercat l’acte de final de campanya d’ERC Vilanova del Camí.

Aquest acte s’iniciarà a les 20:00h amb una botifarrada Popular, en la que s’ha pensat també en aquelles persones que no mengen carn, perquè ningú es quedi sense menjar: hi haurà també hamburgueses veganes.

L’acte continuarà a les 22:00h amb el Concert de La Séptima Trastada i s’obrirà una barra de begudes durant el concert. Tot el material: plàstic i tovallons serà reciclable, mirant pel medi ambient.

Amb aquest acte ERC Vilanova del Camí donarà per finalitzada la seva campanya ressaltant el seu interès per la cultura, de la qual en el seu programa es pot llegir al respecte que Vilanova té un gran potencial d’artistes i per a ells volen crear espais i festivals d’art, on la música, la pintura, el teatre i qualsevol expressió artística hi tindrà cabuda. Per això apostaran per una reforma integral del Rovy, sol·licitant un estudi de rehabilitació, ja que segons diuen, és un espai que necessita una reforma urgentment. El volen convertir en un espai autogestionat per a les més de 70 entitats del poble. Aquest procés el faran conjuntament amb aquestes entitats i de forma participativa, per tal que siguin elles qui decideixin com ha de ser aquest nou espai i quins serveis haurà de tenir. “Un espai digne com les entitats del nostre municipi es mereixen i amb unes condicions dignes”, afegeixen.

Tothom que vulgui assistir a aquest acte ha de comprar els seus tiquets, amb un preu de 4€ que inclou botifarra/ hamburguesa vegana i beguda, a qualsevol d’aquests establiments: Perruqueria Montse Oliva (C/Antonio Machado, 29 ; Vilanova del Camí), Vilamúsics (C/Soledat, 20 ; Igualada), Bar Cafeteria La Granja Vilanova (C/Santa Llúcia, 23 Vilanova del Camí), Bar Londres (C/Mossèn Amadeu Amenós; Vilanova del Camí).

També els podeu trobar al local d’ERC Vilanova del Camí, situat al Carrer Sant Josep 31, dimarts i dijous de 19h a 22h.

FER UN COMENTARI

*