Inici Política ERC Capellades va presentar la seva llista per les municipals

ERC Capellades va presentar la seva llista per les municipals

COMPARTIR

A la Biblioteca El Safareig, el divendres dia 10 es va fer la presentació dels 23 membres de la candidatura d’Esquerra per a les eleccions municipals del 26 de maig

La Montse Garcia, numero 8 de la candidatura, va fer la presentació de les 23 persones que integren la llista, una llista on hi ha paritat entre dones i homes des del número 1 al 23. També va destacar “la transversalitat de les persones que l’integren, amb la renovació justa, combinada amb l’experiència i que després de les noves incorporacions, ens donen aire nou i mirades diferents de les qüestions municipals”.

L’Esther Ramos, la numero 2 de la llista, va parlar com a persona que ja havia participat en les eleccions municipals dels l’any 2011 i el 2015 a la llista d’Esquerra.

L’Esther va destacar que està molt contenta de poder treballar per Capellades, “donant el millor d’ella com a regidora en el proper mandat i poder contribuir al costat d’un gran equip, format per grans persones amb moltes inquietuds i amb ganes de treballar al servei del nostre poble”.

També va intervenir l’Anna Xaus, número 4 de la llista, qui va parlar en nom de tots els que s’han incorporat recentment al grup d’ERC de Capellades.

L’Anna va destacar que “tots som persones compromeses, treballadores i amb ganes de ser útils al nostre poble. Ens ha semblat engrescador el projecte de poble que ens van proposar des de ERC. Tots tenim el denominador comú que som persones que participem del poble, on vivim formant part d’alguna de les seves entitats. A tots ens ha unit l’estimació pel poble, les ganes de treballar per a tenir el poble que tots volem.”

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*