Inici Societat Diumenge, jornada de neteja d’abocadors incontrolats als boscos de Vilanova del Camí

Diumenge, jornada de neteja d’abocadors incontrolats als boscos de Vilanova del Camí

COMPARTIR

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha preparat una neteja d’abocadors incontrolats als boscos del municipi. L’acció, que està prevista per a diumenge 18 d’octubre, s’emmarca entre el Let’s Clean UP, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

Des de l’àrea de Medi Ambient i en estreta col·laboració amb GEDEN, el Grup d’Estudi i Difusió de la Natura, es convida la ciutadania a participar de la neteja dels abocadors a les zones naturals del municipi.

La data prevista per a l’activitat serà el diumenge 18 d’octubre. El punt de trobada serà la zona esportiva de Can Titó, a les 9:00 h. Cal portar guants, calçat còmode i mascareta. Està previst que l’activitat de neteja s’allargui fins a la una del migdia.

Per participar en aquest acte, que compta amb la col·laboració i suport de Fomento de Construcciones i Contratas (FCC), cal que envieu un correu electrònic a gedennatura@gmail.com

L’Ajuntament es va adherir a la campanya Let’s Clean Up Europe! a través de l’Agència de Residus de Catalunya i el seu objectiu és promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*